Neofibra

Neodeck® is een WPC (Wood Plastic Composite)

Neodeck® is geproduceerd op basis van een homogeen mengsel van houtvezels en kunststof dat de beste eigenschappen van beide materialen combineert. Het natuurlijke aanvoelen en uitzicht van hout wordt nu gecombineerd met de betrouwbaarheid en vrijheid van ontwerp van kunststoffen.

De unieke combinatie van hout met kunststof, resulteert in een product dat weinig of vrijwel geen onderhoud vereist en met een langere levensduur. Vanwege de goede weerstand tegen vocht en water (zelfs zoutwater) vergaat het product niet zoals bij traditioneel hout.

Neodeck® is volledig bestand tegen rotten, splinteren of schimmelvormig.

Dankzij de unieke eigenschappen van Neodeck® kunnen nu producten ontwikkeld worden die voorheen ondenkbaar waren in traditioneel hout. Talloze nieuwe mogelijkheden voor een breed gamma aan toepassingen zijn nu mogelijk.

Een eerste toepassing zijn de Neodeck® terrasplanken en onderbalken, aangevuld met een onzichtbaar en efficiënt bevestigingssysteem.

Neodeck®, het ideale product voor uw terras!


Iplast Group:

Neofibra nv behoort tot de Iplast Holding. Deze familiale groep is gespecialiseerd in de extrusie van kunststoffen en omvat volgende bedrijven:

IPB nv: extrusie van kunststofplaten

Injextru Plastics nv: extrusie van kunststofprofielen voor de projectsector

Neofibra nv: extrusie van profielen in hout-kunststof composiet (WPC)